Dobd fel a nyaradat ezekkel a forró sminktrendekkel és a PM termékeivel!

By 2018-05-18Egyéb

Minden évszaknak megvannak a maga általános szabályai, azonban a trendek évről-évre változnak. Mi pedig nem szeretnénk, ha lemaradnátok az idei divatról! Éppen ezért elhoztuk nektek ezt az öt idei trendet, amiket mi már most imádunk! Ráadásul a PaulMoise termékek között mindegyikhez megtaláljátok a megfelelő eszközöket is.

1. Tündökölj!

A szájfények visszatértek! Persze azt nem állítjuk, hogy a matt rúzsok ideje lejárt, hiszen ezek még mindig nagyon népszerűek. Azonban a régóta hanyagolt szájfények is újra trendinek számítanak! Ez nem is csoda, hiszen egy friss, nyári sminkkel sokkal szebben mutatnak, és még inkább feldobják a megjelenésed!

2. Ragyogó szemek

A legtöbb tavaszi és nyári divatot felsorakoztató bemutatón megjelentek az élénk, ragyogó színek, így ez a sminkek terén sem lehetett másképp. Bármilyen színt használhatsz, ami élénk, és ami által kitűnsz a tömegből! De egy valami elárulunk: idén a legnagyobb sláger valószínűleg a csodás, kék szín lesz! Ha ezt nem érzed hozzád közel állónak, egy barackos vagy rózsaszínes árnyalattal sem lőhetsz mellé!

3. A nagy kedvenc: cicás szemek

Ismét divatba jöttek! A lényeg, hogy találd meg a saját stílusodhoz és egyéniségedhez illő formát és színt! Legyen szó egy egyszerű tusvonalról, vagy egy rock’n’rollosabb füstös cat-eye makeupról, a lényeg, hogy egyedi legyél és jól érezd magad a bőrödben!

4. Napcsókolta szemek

Használd a narancssárga bármelyik árnyalatát: ezúttal a szemhéjadon! Ha igazán trendi szeretnél lenni, ne kombináld semmivel, vidd fel az egész szemhéjadra, és a szemöldökcsont felé szépen satírozd fel!

5. Csak természetesen!

Végre lejárt a vastag alapozók, a kontúrozás és a művi szemöldökök ideje! Nyáron egyébként sem érzi magát komfortosan az ember, ha túl sok smink van rajta, ezért hálásak lehetünk ennek a vonalnak, ami ismét divatba jött. Egy kevés vékony alapozó, vagy BB krém, némi fénylő bronzosítóval, és máris kész a természetes, igazi nyári külső!

 

Forrás: Elle

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply