Te bevállalnád ezeket a színeket?!

By 2018-05-25Egyéb

Mielőtt azonnal rávágnád, hogy nem, inkább olvass tovább!

A PaulMoise-nak több különleges árnyalata is van, ami az ajkakat illeti. Legyen szó szájfényről, rúzsról, mattra száradó szájfényről vagy Perfect Lipsről, a paletta igen széles. Most két nagyon különleges matt szájfény árnyalatról lesz szó, amelyeket nem csak a bevállalósabbaknak ajánlunk!

A „Candy Pink” fantázianévvel illetett szín bármilyen szettet fel tud dobni! Elsőként talán kicsit „soknak” tűnhet ez a feltűnő, extra csajos, rózsás árnyalat, azonban a jól megválasztott sminkkel tökéletes kiegészítője lehet a külsődnek, hiszen azonnal feldob bármilyen outfitet. Ha egyszerű, natúr hatású szemsminket, vagy egy laza tusvonalat választasz hozzá, nem lőhetsz mellé. Nyáron egyébként sem ajánljuk az intenzív rúzsozást a mindennapokban, ezért inkább egy esti vacsihoz vagy bulihoz érdemes feltenned.

Sokan gondolhatjátok: „Fekete rúzs? Na ne!”. De mi azt mondjuk, hogy tégy egy próbát az „Infernal Black” színünkkel! Sokan úgy tartják, hogy ezt a színt csak a rockerek és punkok használják, hiszen csak hozzájuk illik – vagy talán még hozzájuk sem, mégis ez a kedvencük. Viszont az igazság az, hogy sok sminket nagyon különlegessé tehet! Egy csinos, natúr outfttel, visszafogott szemsminkkel és ezzel a rúzzsal igazán kitűnhetsz a tömegből. Az alkalmat viszont ezesetben is érdemes okosan megválasztani: ha már nyár, egy esküvőre például nem ez a legmegfelelőbb alternatíva.

További tippekért kövesd a blogunkat!

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply