Tavasz típus vagy? Ezeket a termékeket imádni fogod!

By 2018-05-28Egyéb

Ha te is azok közé a szerencsések közé tartozol, akik bőrük, hajuk és szemük árnyalatai alapján a tavasz típusba sorolhatóak, akkor a csodás “Sunny” fantázianevet viselő pirosítót és a szépséges “Peachy” árnyalatú Perfect Lipset neked találták ki!

És hogy honnan tudhatod, hogy a tavasz típusú nők közé tartozol-e? Rövid összefoglalónkból kiderül!

Azoknak, akik tavasz típusúak, általában aranyfényű a hajuk, ami szőkés, világosbarna vagy vöröses árnyalatú. Azaz, soha nem sötét tónusú, és semmiképpen sem hamvas. A szemszínük szintén inkább világos, és általában élénken ragyogó. Csak úgy, mint a bőrszínük, ami olykor kissé barackos fényű is lehet. A külsejük összhatása pedig üde és friss hatású. Mindez tehát azt jelenti, hogy náluk a világos, meleg és élénk színek dominálnak. Éppen ezért, ez a két PaulMoise termék csodálatosan feldobja majd a megjelenésüket! Külön-külön is remek választásnak bizonyulhatnak, de együtt szuperül harmonizálnak, és kerekké teszik a sminkjüket!

Ráadásul ez a tökéletes párosítás bármilyen alkalomra és bármilyen outfithez használható! Ha egy egyszerű, visszafogott, mégis élénk nappali sminket készítesz, ezekkel a natúr, természetes színekkel nem foghatsz mellé. A Sunny bronzos árnyalata ráadásul nyáron kifejezetten jól működik! Ha pedig egy buliba, vagy egy elegáns vacsorára készülsz, nincs más dolgod, mint kiegészíteni ezeket a színeket egy merészebb szemsminkkel, és már indulhatsz is! Arra azért minden esetben figyelj, hogy bármivel emeled is ki a szemed, a színe harmonizáljon az arcod és az ajkaid színével. Egy biztos: a Sunnyval és a Peachyvel ez nem lesz nehéz!

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply