Ezt ajánljuk neked, ha a nyár típusba tartozol!

By 2018-05-29Egyéb

Természetes azt is elmondjuk, hogy mik a nyár típus jellemzői, így nem tévesztheted el!

A típus különlegessége, hogy azok a színek, amelyek a többi típusba tartozó nőt (és egyébként férfit is) fáradtnak, öregnek mutatják, a nyár típusúak felélénkítik és ragyogóvá varázsolják. És hogy miről lehet őket felismeri? A hajuk inkább világos tónusú, és soha nincs benne vöröses árnyalat, azaz hamvasbarna, hamvasszőke, kissé ezüstös beütésű. Finom összhangot alkot a a szem színével, ugyanis nem üt el tőle. Így, a szemek szürkés alapú, kékes, zöldes, esetleg barnás-zöldes színűek. A bőrön, csak úgy, mint a hajon, hűvös alaptónus uralkodik: világos, porcelánra emlékeztető, rózsás árnyalatú. Összességében tehát a színpalettájuk a világostól egészen a sötét árnyalatokig terjed, és mindig hideg tónusú.

Ezek miatt tehát remekül passzolnak hozzájuk a telítetlen, lágy, tört, pasztell színek. Ezektől lesz igazán sugárzó a szépségük! Éppen ezért, nem érdemes a “szürkés” megjelenést élénk színekkel kompenzálni, mert épp ellenkező hatást fognak elérni vele.

Magadra ismertél? Olvass tovább a tippjeinkért!

Így most három olyan színt mutatunk, amelyek tökéletesek lesznek számukra, bármilyen alkalomra! A képen jobbról balra haladva a “Candy boss”, a “Naughty” és a “Crunchy” Perfect Lips folyékony rúzsok láthatók, amelyek a nyár típusú nők megjelenését hihetetlenül feldobják. Visszafogott színeik mellett ráadásul bármilyen szemsmink jól mutat, attól függően, hogy milyen alkalomra készülünk. Ugyanis ezeket az árnyalatokat ugyan úgy el tudjuk képzelni egy hétköznapi sminkhez, mint egy alkalmihoz. Készíts mellé egyszerű, szürke tusvonalat vagy egy hűvös barna árnyékolást a szemhéjadon, és mutass tökéletesen!

 

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply