A mindig ragyogó tél típus

By 2018-06-01Egyéb

A típus jellemzőinek ismertetése után olyan PaulMoise termékeket is ajánlunk majd, amelyek igazán kiemelik a szépségüket!

Mi is jut először eszünkbe a télről? (Azon kívül természetesen, hogy hideg van és nagyon fel kell öltözni.) A havasan szikrázó tájak, vakító árnyalatok, élénken ragyogó, fagyos színek, kékes-fehér pára, hűvösen derengő napsütés…egyszóval: éles ellentétek! Éppen ezek az kirívó ellentétek teszik olyan különlegessé a tél típusú nőket, és kölcsönöznek nekik élénk, tiszta megjelenést, ami királynői pompára emlékezet.

A külső megjelenésben ez hamvas hajszínt jelent, ami lehet sötétbarna, fekete, szürkésfekete, sőt akár világosszőke is. A lényeg, hogy nem találhatóak benne vöröses tónusok. A szemszín is hűvösséget áraszt: a barna árnyalatok sötétek, de lehet ragyogó mogyoróbarna is, szürkéskék vagy kékeszöld is. Ami a bőrt illeti, ebben is a hűvösség uralkodik: kékes alaptónusa mellett lehet porcelánszerű, hidegbarna vagy olivás árnyalatú. Ez csodás kontrasztban áll a szem és a haj élénkségével. A színpaletta ennél a típusnál is egészen a világos színektől a sötétekig terjed, amelyek minden esetben hidegek.

Ha te is ebbe a típusba tartozol, van egy jó hírünk: a te megjelenésedet nem fogják elnyomni azok a színek, amelyek a többi típust igen, legyenek bármilyen élénkek! Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell betartanod az olyan aranyszabályokat, mint például a “kevesebb néha több”. Tehát bátran válassz egy élénk, hűvös kéket, lilát vagy rózsaszínt a szemhéjadra, például a csodás Mulberry árnyalatot egy ezüstös fényű highlighttal! Ebben az esetben viszont az ajkaid legyenek natúrak, vagy használj színtelen szájfényt! Ha inkább a szádat emelnéd ki, mindenképpen ki kell próbálnod a PM szájfényét L’amour árnyalatban, ha pedig a Perfect Lipsre esküszöl, a Mad Cherry fantasztikusan fog majd állni!

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply