Tanácsok neked, ha az ősz típusba tartozol!

By 2018-06-01Egyéb

Melegség és sokszínűség: a két fő jellemző!

Az ősz egy igen jellegzetes évszak, mindenkinek rögtön eszébe jutnak róla a hulló, színes falevelek, a fátyolos, borús ég képe, a szunnyadni készülő táj. Az ember rögtön maga előtt látja a fő színeket: a mustársárgát, rezes bordót, a narancsot és a barna millió árnyalatát. Azaz, a típusban a föld színei, a természetben megtalálható árnyalatok dominálnak. Így az ősz típusú nők megjelenése melegséget áraszt, és az ilyen mély, ragyogó, tört, aranyos árnyalatok emelik ki igazán a szépségüket.

A külsejükben természetes a meleg tónus dominál. A hajuk sosem hamvas, a vörös, a vörösesbarna és az aranybarna bármelyik árnyalata jellemezheti őket, egy kis vöröses-aranyos csillogással. A szemük színe nagyon változatos lehet, szinte bármilyen árnyalatú lehet, aranybarna, zöldes, sőt akár kék is, de általában a meleg tónus uralkodik benne. Csak úgy, mint a bőrszínükben: lehet világos, sötétebb bézses, vagy olíva árnyalatú, sőt az üde, barackos szín is megjelenhet. Éppen ezek miatt nagyon jól állnak neki a mély, tört színek, azaz, éppen azok, amelyek az összes többi típust fárasztják, öregítik!

Ha te is ősz típus vagy, sminkeléskor használj vöröses és zöldes árnyalatokat, sőt, bátran válassz sárgás színeket is! Ezekkel árnyalhatod a szemhéjadat, amelyhez az ajkaid színével megegyező színű rúzs vagy szájfény jár! Emellett persze bármilyen mély, meleg tónusú, aranyos szín jól mutat majd rajtad, amiben a sárga dominál. Ha az ajkaidra az erősebb színeket kedveled, próbáld ki a Hot Chocolate színben pompázó Perfect Lipset! Hihetetlenül feldobja majd az arcod, és életre kelti a színeidet.

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply