Nem használsz szájfényt? Itt az ideje!

By 2018-06-17Egyéb

A szájfény visszatért, és ismét hódít a sminktrendek között. Ha még nem kezdted el használni, itt van 8+1 indok, amiért érdemes mihamarabb a sminkkészleted részévé tenni!

1. Ragyogó fény
A szájfény egyik előnye, hogy ragyogó fényt kölcsönöz az ajkaidnak. Nem igazán találni más olyan sminkterméket, amivel ilyen gyönyörű tükröző hatást lehetne elérni. Könnyed elegancia és sikk egyszerűen!

2. Dúsabb ajkak
A szájfény azért is jó választás, mert ajkaid teltebbnek tűnnek tőle. Míg a rúzstól esetenként laposabbnak tűnhet a szád, a szájfény vonzza és tükrözi a fényt, így ez által dúsabbnak hatnak az ajkak.

3. Nemcsak szép, de hidratál is
A szájfény egyik legnagyobb előnye, hogy miközben szuperül illik sokféle sminkhez, hidratál is! Míg a rúzsok gyakran szárító hatásúak, a szájfény táplálja is az ajkaid, így órákkal viselés után is érezhető a lágy, rugalmas hatás.

4. Három az egyben!
A szájfény egyszerre hidratál, fényes hatást kelt és teltebb megjelenést kölcsönöz ajkaidnak. Tulajdonképpen az egyetlen sminktermék, ami ezt a hármat egyszerre tudja. Ha nem hiszed, próbáld ki!

5. Tartós smink
Ha azért nem vetted még rá magad, hogy szájfényt használj, mert attól tartasz, hogy folyton beleragad majd a hajad, és nem is lesz tartós, ne aggódj! A mai szájfények már többet tudnak ennél, az új formulák sűrűbbek és nem is annyira ragacsosak. Ha megfelelő minőségűt, például a PaulMoise termékeit választod, órákig sértetlen marad majd a sminked.

6. Színkavalkád
Nincs olyan szín, amit ne találnál meg szájfényben. Ha szívesen kísérleteznél az árnyalatokkal, a PaulMoise kínálatában az erős pirosaktól a vörösön és a testszínen át az extrémebb lila árnyalatig mindent megtalálsz!

7. Legtöbb sminkkel jól mutat
Természetes hatású sminket, esetleg erőteljes, füstös hatású szemeket szeretnél épp? A szájfény legtöbb sminkhez illik, így bármilyen look-ot is választanál, nem foghatsz vele mellé.

8. Könnyen igazítható
Egy hosszú nap vagy mozgalmas este során valószínűleg kisebb igazítást igényel majd a sminked. A szájfénnyel sokkal egyszerűbb dolgod lesz, mint ha mondjuk rúzst viselnél, hiszen krémes állaga miatt egyszerű felvinni és könnyű megigazítani, ha elkenődik. Még tükör nélkül is megoldható vele a sminkigazítás.

+1! Ráadásul van még egy ok, amiért érdemes most a szájfény mellett dönteni. A PaulMoise szájfényeit, sőt a klasszikus rúzsokat is egész hétvégén (2018. 06. 15 – 17.) 20% kedvezménnyel szerezheted be! Találd meg most a saját árnyalatod!

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply