Sminktippek a fesztiválszezonra

By 2018-06-20Egyéb

A fesztiválszezon minden évben lehetőséget nyújt arra, hogy megmutassuk a kicsit vadabb oldalunkat a sminkünk terén is! Most adunk néhány tippet, amelyekkel idén biztosan nem fogsz mellé. Hozzád melyik illik leginkább?

  1. Glitter, glitter, glitter

A csillámló smink idén is hódít a fesztiválokon, ezzel biztosan nem lehet mellélőni! Akár egy természetes hatású sminket szeretnél egy kis csillogással különlegessé tenni, akár egy erősebb sminket egészítenél ki néhány ragyogó részlettel, csináld bátran! A glitter biztosan vezeti az idei trendek toplistáját.

  1. Tarol a Candy Pink

A cukorka rózsaszín ajkakkal biztosan megállod a helyed bármelyik fesztiválon. Victoria Justice a Coachellára választotta, és te is megtalálhatod a PaulMoise kínálatában! Ráadásul nem kell majd folyton azon aggódnod, hogy elkenődik vagy könnyen lejön, hiszen ez a matt folyékony rúzs nemcsak rendkívül pigmentált, de igazán tartós is!

  1. Emeld ki a szemed meglepően feltűnő árnyalatokkal

Az erőteljes lila igencsak trendinek bizonyult az idei fesztiválszezonban, így ha nem riadsz vissza a feltűnőbb megjelenéstől, bátran bevállalhatod – és meg is találod a PaulMoise-nál! Hát nem az az egyik legjobb dolog a fesztiválozásban, hogy olyan extrém sminket is viselhetsz, amit nem vállalnál be egy átlagos hétköznapon?

  1. Fekete ajkak – miért ne?

Ha ezt a megoldást választod, nem is kell már túl sokat agyalnod a sminked többi részén – a fekete rúzs önmagában is épp elég különleges. Bátran kombináld choker nyaklánccal az igazán trendi megjelenésért.

  1. Természetes hatás

Az egészséges életmód trendje egyre nagyobb teret hódít, ezzel egyidőben pedig a természetes hatású smink népszerűsége is növekszik. Hiszen mi kölcsönözhet lazább magabiztosságot, mint saját arcvonásaid alig észrevehető felerősítése? Visszafogott alapozás, egészséges pírt kölcsönző pirosító, és már indulhatsz is! A PaulMoise kínálatában biztosan megtalálod a bőrödhöz leginkább illő árnyalatokat.

  1. Bátor és vidám színkavalkád

Be mernél vállalni egy metálos kristály árnyalatú szemhéjpúdert élénk rózsaszínes pirosítóval? Ezzel az üde sminkkel könnyedén sugározhatod a fesztivál vibe-ot, és igazán energikus jelenség lehetsz a többi fesztiválozó között.

Anna Szabó

Author Anna Szabó

More posts by Anna Szabó

Leave a Reply