PaulMoise sminkszettek – így turbózd fel a neszesszered, ha biztosan tarolni akarsz a nyári bulikon!

By 2018-07-14Egyéb
sminkszett, party szett

A visszafogottabb, természetes hatású sminket szereted, vagy az erőteljesebb, bátrabb makeup híve vagy? Bármelyik kategóriába tartozol is, nem árt, ha átgondolod, mi az, amit mindenképp be kell dobnod a neszesszerbe, hogy magabiztosan vághass neki a nyári éjszakáknak. Öt lehetséges variációt is összeállítottunk számodra, így a PaulMoise sminkszettek között biztosan megtalálod a hozzád illő kombinációt.

  1. Keep it simple – alapvető kellékek az egyszerűen elegáns sminkhez

A PaulMoise sminkszettek közül az 1. számú Party Szett rólad szól, ha a gyors és egyszerű megoldásokat szereted. Egy kis alapozó, kecses tusvonal és szempillaspirál, hogy visszafogott sminkeddel ragyogó tekintetedre helyezd a hangsúlyt, és természetesen könnyed, mégis különleges hatást érj el.

  1. Hangsúlyos ajkak, pozsgás arc – az örök klasszikus

Egyszerű, mégis hangsúlyosan nőies külsőt szeretnél? Helyezd a fókuszt az ajkaidra a klasszikus rúzzsal, és tedd derültebbé az arcodat némi pirosítóval, majd mindezt viszafogott szempillaspirállal egészítsd ki. Ezzel a jól bevált módszerrel biztosan nem lehet melléfogni! Ráadásul akkor is magabiztosan feminin lehetsz, ha épp nincs túl sok időd a sminkeddel foglalkozni. Ha ez a megoldás illik hozzád, válaszd a PaulMoise 2. számú sminkszettjét!

  1. Összetett smink a különleges estékhez

Hangsúlyosabb sminkkel koronáznád meg a különleges alkalmakat? A Paulmoise 3. számú Party Szettjében mindent megtalálsz, hogy egy erőteljesebb sminkkel kerülj igazi bulihangulatba! Szemhéjtussal és szempillaspirállal, illetve szemöldököd megerősítésével varázsolj magadnak határozottabb tekintetet, tedd karakteresebbé az arcodat púderrel és pirosítóval, majd hangulatodtól függően válassz ragyogó vagy matt szájfényt, esetleg rúzst a look befejezéséhez. Mindezt megtalálod a PaulMoise 3. számú sminkszettjében!

  1. Árnyalt bőrtónus egy kis extrával

Arckarakteredet szereted hangsúlyozni egy makulátlanul egyenletes, de árnyalt sminkkel? Tedd tökéletes hatásúvá arcbőrödet, kezdd az alapozóval, majd vigyél fel finom púdert és pirosítót az élettel teli ragyogásért. A PaulMoise 4. számú sminkszettjében még a szükséges ecseteket is megtalálod mindehhez, sőt, egy rúzzsal és egy száj ecsettel is kiegészül a sminkkészleted.

  1. Naprakészség minden helyzetben

Nem tudsz dönteni? Akkor számodra az 5. számú PaulMoise sminkszett a legjobb választás. Frissítsd fel sminkkészletedet egyszerre a legfontosabb kellékekkel, hogy minden helyzetre felkészült légy,  sminkelj hangulatodhoz illően, és tedd színesebbé sminkedet a szemhéjpaletta hangulatodhoz illő árnyalataival.

Bármelyik kombináció is áll közelebb hozzád, megéri mihamarabb beszerezned, hiszen a PaulMoise  limitált Party Szettjeit most akár 15-30%-os kedvezménnyel is megvásárolhatod, hogy magabiztosan vághass neki a csodás nyári éjszakáknak!

Hanna Szabó

Author Hanna Szabó

More posts by Hanna Szabó

Leave a Reply