Natúr hétköznapi smink az iskolába, vagy akár munkába

By 2018-08-30Egyéb

Kezdődik az iskola, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a sminkelésről. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a hétköznapokon ne ess túlzásba, hiszen az iskolapadba, vagy az irodába nem feltétlenül illik tűzvörös ajkakkal beülni.

 

A cikkben bemutatunk nektek egy hétköznapi sminket, amit néhány lépésben elkészíthettek magatoknakPaul Moise termékekkel, így nem igényel sok időt a sietős reggeleken, mégis frissebbé varázsolja a kinézeteteket és természetesen emeli ki a vonásaitokat.

  1. A tökéletes alap

Az egész bázist ez adja egy smink esetén. Ha tartós sminket szeretnénk, mindenképp érdemes a folyékony alapozóval indítani, ami kiegyenlíti az arcszínt. A Paul Moise HD Folyékony Alapozó fedése építhető, így bármilyen bőrtípus számára jó választás lehet. Öt árnyalatban elérhető, a sötétebbek azoknak is megfelelnek, akiknek sikerült a nyáron csokibarna színt összeszedniük, a világos pedig a hófehérkéknek kedvez.  A legszebb eredmény elérése érdekében használj a felvitelhez szivacsot, vagy a Paul Moise

HD Folyékony Alapozó Ivory

  1. Fixálás

Fixáld a sminked púderrel, így biztos lehetsz benne, hogy egész nap makulátlan marad az arcbőröd, hiszen helyén tartja az alapozót és mattítja a bőrt. Ez a lépést különösen akkor ajánljuk, ha a bőröd hajlamos a kifényesedésre. A Paul Moise Fixáló Púder az alapozóval megegyező árnyalatokban érhető el, így a színben passzoló termékekkel természetes végeredményt érhetsz el.

  1. Természetes pír

Ahhoz, hogy ne legyen maszkhatású a sminked, használj a bőrszínedhez passzoló árnyalatú arcpírt. A Paul Moise Pirosító termékei közt bájos rózsás és természetes bronzos pirosítók közül válogathatsz, amikkel kiemelheted az almácskáid.

  1. Emeld ki a tekinteted

A szemeket két egyszerű lépéssel kiemelheted, ehhez egy vékony tusvonalat ajánlunk, amivel picit dúsabb hatást érhetsz el a szempillatőben. A Paul Moise krémes szemhéjtust a hozzá tartozó ecsettel könnyedén felviheted. A szempilláidat végül a Paul Moise dúsító és hosszabbító szempillaspirállal tudod élettelibbé varázsolni. Ez a két lépés kinyitja a tekinteted, ezzel pedig üdébb végeredményt varázsol.

  1. Nude ajkak

A természetes szájsmink soha nem megy ki a divatból, egy Paul Moise matt folyékony rúzs tökéletes kiegészítője lehet a hétköznapoknak. Ha a fényesebb hatást kedveled, választhatsz folyékony szájfényt is, de mindkét textúrából érdemes egy természetes, a szád színével egyező, vagy ahhoz közelítő árnyalatot választani. Így kiemelheted a formáját, esetleg egy picit korrigálhatsz is rajta, anélkül, hogy feltűnő lenne a végeredmény.

Orsi

Author Orsi

More posts by Orsi

Leave a Reply