5 rúzs, amiket be kell szerezned őszre!

By 2018-09-27Egyéb

Az ősz sokak számára az erősebb sminkek időszaka, a könnyed nyári makeup-ok után végre előkerülnek a merészebb árnyalatok, a sötét rúzsok. Ahogy a természetben a falevelek millió árnyalatban pompáznak, úgy váltogathatjuk mi is a kinézetünket napról napra.

A legegyszerűbb dolgunk talán rúzsok terén van, hiszen egy erőteljesebb rúzzsal bármikor feldobhatjuk a legegyszerűbb sminket is.  Ősszel a földszínek hódítanak, de a paletta rendkívül széles, a halvány nude-októl elkezdve a narancsos és barnás árnyalatokon át egészen a sötét pirosas-bordós színek között válogathatunk, a legszínesebb évszakban ugyanis bármelyik megtalálható a természetben is.

Perfect Lips – Hot Chocolate & Mad Cherry

Az ősz két legtrendibb színét megtalálod Paul Moise Perfect Lips szettjei között. Idén a barna sötétebb árnyalata is hódít, érdemes kísérletezni vele. Akár a hétköznapokon is bevetheted, ha már unod a nude árnyalatokat. A Hot Chocolate árnyalat tökéletes választás lehet, ha egy igazi csokibarna rúzsra vágysz. A Mad Cherry a merészebb vonalat képviseli, erőteljes vörös színével megfűszerezi az őszi napokat. A Perfect Lips rúzsokhoz tartozó ajakkontúr ceruzával megrajzolhatod a precíz körvonalat, a mattra száradó rúzsok pedig egész napos tartósságot biztosítanak.

Matt folyékony rúzs – Classic Nude

Azok számára, akik nem igazán szeretnek a vadabb árnyalatokkal kísérletezni, egy gyönyörű nude remek választás lehet őszre. A hétköznapokon is hű társ lehet, de egy elegáns alkalmi smink kiegészítőjeként is megállja a helyét. A Paul Moise matt folyékony rúzs néhány másodperc alatt megszárad, mégsem szárítja az ajkakat, a tartóssága pedig téged is le fog nyűgözni!

Szájfény – Dark Purple

Ősszel sem kell lemondanod a szájfényekről, bár sokan inkább a meleg hónapokban szeretik hordani őket. Manapság nagy divat egymás fölé rétegezni a különböző textúrájú szájtermékeket. A Paul Moise szájfényeit önmagukban, vagy más ajakszínezővel együtt is felkenheted. Őszre a Dark Purple lehet a legjobb választás mély szilva árnyalatával.

Rúzs – Mallow

Ha a matt rúzsok helyett inkább egy intenzíven pigmentált, hidratáló formulájú rúzzsal kényeztetnéd az ajkaid a hűvösebb hónapokban, akkor a Paul Moise ajakrúzs Mallow árnyalatát ajánljuk. Gyönyörű tejcsoki barna színével diszkréten teszi látványosabbá ajkaidat, és egy kis melegséget csempész a hűvös napokba.

Orsi

Author Orsi

More posts by Orsi

Leave a Reply