Harminc feletti smink 30+

Harminc feletti bőr és a megfelelő smink termékek. Tápláló, hidratáló összetevőkben gazdag, professzionális sminkek várnak itt Rád. Óvd és szeresd a bőröd, add meg neki a maximumot.
PaulMoise Cosmetics - A Szépség érintése Neked!

A 30+ bőr megnövelt figyelmet kíván, kiléptünk a huszas éveink laza bőrápolási és termékhasználati rutinjából. Itt vagyunk, érett, tudatos nők. Szépséget és magabiztosságot várunk el a sminktől, csak természetesen és fenntarthatóan. Nem akarjuk, hogy a bőrünket megviselje bármi is. Azt akarjuk, hogy a bőrünk a smink eltávolítása után puha, könnyű és kellemes érzetű legyen. Ezért magas aqua tartalmú, hidratáló sminkek között keresgélünk, amelyek a megfelelő vitaminokkal és összetevőkkel vannak megspékelve. Ezért vagyunk itt!

harminc feletti smink

A harminc feletti smink

Harminc felett a bőr másképp viselkedik. A legújabb kutatások lehetővé teszik, hogy többet tudjunk meg az emberi bőrről, annak természetéről és ápolásáról, mint korábban valaha.
A PaulMoise Cosmetics 30+ smink válogatása a harminc feletti bőr elvárásaira biztosít fenntartható alternatívát, ugyanis nemcsak minőségi és professzionális, de kegyetlenség és állatkísérlet mentes.
Egyre növekvő vegán termékkínálatunk pedig az állati eredetű összetevőket is kizárja. Felzárkozva ezzel egy új irányhoz, törekvéshez, amelyet teljes mellszélességgel támogatni tudunk, ugyanis mi magunk is vegánként eszünk és gondolkozunk. Nem árt azonban tudni, hogy a fenntartható életmód és vegán értékek képviselése a sminkek világában, kizár jó néhány nagyon tápláló összetevőt.
A korrektorunk például egy vitaminos, ránctalanítót tartalmazó korrektor, amely méhpempőt, egy nagyon tápláló összetevőt tartalmaz, amely pozitív hatásai ellenére állati eredetű, ezért a termék nem vegán. Mindenki maga ítéli meg tehát, hogy értékrendje mit enged meg.

harminc feletti smink

Harminc feletti smink – szemhéjfesték paletták

 

Hitvallásunk

Mi a professzionális szépséget, a felhasználhatóságot és a minőséget tekintettük irányadó elvnek, amikor ezt a 30+ smink termék bemutatót összeállítottuk Neked!
A harminc feletti sminked tápláló és kímélő kell legyen.
Összetevőinket nagy odafigyeléssel és eredményorientáltan válogatjuk, szem előtt tartva a kompatibilitást, az összetevők egymást erősítő hatását.

PaulMoise Cosmetics – A Szépség érintése Neked!

Kövess minket még több harminc feletti smink tippért Instagramon is!

Sok 30+ smink, bőr tipp és trükk. Mit hogyan használj, mihez mi illik, rengeteg inspiráló tartalom vár Rád!

PaulMoise Cosmetics – A Szépség érintése Neked!