PAULMOISE A SMINKMÁRKA

A PaulMoise egy francia ihletésű kiemelkedő minőségű, professzionális sminkmárka.

A PaulMoise megfizethető. Nem kell elhinned a régi, megszokott dolgokat! Magas minőséget kínálunk megfizethető áron. A PaulMoise-nál hiszünk a minőségben és a hozzáférhetőségben.

A PaulMoise értékesítés elérhető online és a Makeuppoint-okon is, mely több fizetési opcióval történik. Nálunk akkor vásárolsz online, amikor szeretnél. A rendeléseket bármikor, azaz 0-24 órában leadhatod. A termékeink eljutnak hozzád a munkahelyedre, az otthonodba, bárhova, ahová szeretnéd. Emellett azon dolgozunk, hogy egyre többféle módon online és offline egyaránt kipróbálhasd és megvásárolhasd a termékeinket.

A PAULMOISE és a MAKEUPPOINT rendszer

A termékek önmagukban a kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság mellett is csak termékek. Ezért létrehoztuk a MAKEUPPOINT rendszert. A Makeuppoint-okon lehetőséged nyílik közelebbről megismerni, kipróbálni és megvásárolni a termékeket. Ezeken a pontokon kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel segítenek Neked, hogy megtaláld a hozzád illő színeket illetve lehetőséget biztosítanak arra is, hogy megtanuld a sminkelési alapokat és trükköket az ország több pontján. Ez az a hely, ahol kiemelheted saját szépséged!

A MAKEUPPOINT mottója „Sminkbe hoz téged”!

Gyere és éld át az élményt!

ELHIVATOTTSÁG

Semmi fontos nem történik anélkül, hogy komolyan venné az ember. Csak az válik fontossá, amiben hiszünk, ami érdekel minket! Számunkra a fontosság, elhivatottság érzését a szépség, a divat és a smink jelenti. Ez az elhivatottság teremtette meg a PM, azaz a PaulMoise világát.

EGYÉNISÉG

PaulMoise képzeletbeli tökéletességből született, azért, hogy egy eszköz legyen számodra a valós tökéletesség megteremtéséhez. Az önkifejezés alapja az önkép. Az, amit Önmagadról gondolsz, ahogy Önmagadra tekintesz, meghatározza, hogy hogyan érzed magad a bőrödben. Termékeink sokszínűsége lehetőséget kínál arra, hogy könnyebben és sikeresebben fejezd ki önmagad a legmenőbb, legújabb stílusoktól a klasszikus, alap megoldásokig. Olyan sminket viselj, amivel azonosulni tudsz, amilyen Te vagy!

A PM VILÁGA

A PM – azaz a PaulMoise – olyan sminkvilágot testesít meg, ami összeköti a sminkelés művészetét az egyéniségünkkel és segítséget nyújt önmagunkká válásában. Megmutatjuk a legújabb trendeket sminkmestereink és szakértőink segítségével, akik nemzetközi rendezvények színfalai mögött dolgoznak.

A PaulMoise világában a SZÉPSÉG MEGÉRINT – kompromisszumok
nélkül!

ÖNKIFEJEZÉS

A PM egy luxusmárka, amely mindenkihez szól. Ez a mi valóságunk, ez a mi küldetésünk! Azon dolgozunk, hogy elérhetővé váljon bárki számára.

Vegyél részt benne! Tegyél minket az önkifejezésed részévé!

KÖZÖSSÉG

Aki hisz magában és mer önmaga lenni, az azért választja a PaulMoise-t, hogy a szépség megérintse ebben a felgyorsult világban.

Csak a pozitivitást fogadja el, és ebben nem köt kompromisszumot!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Vásárolj most!

Paul Moise élete

Korai évei

Paul Moise francia sminkmester, kreatívművész és arculattervező Vincent Moise francia vidéki festőművész fiaként látta meg a napvilágot. Iskola évei zűrösen teltek, beilleszkedési zavarokkal küzdött, emiatt gyakran hiányzott az iskolából. Művészeti szakkörökön hamar feltűnt tanárainak az ifjú Paul elképesztő fantáziája és kézügyessége. A női arc és a női szellem fanatikusan érdekelte, úgy vélte, hogy a női emóciók és belső, ami egy nőt igazán széppé tesz. Gyakran női kollégiumokat látogatott titokban, ahol a sminkelést és a pillanat élvezetét, a szépség teremtését népszerűsítette. 18 évesen már sokat tudott a sminkelésről, sminkelt és női arcfestményeket is készített. Az iskolát nem fejezte be. 19 évesen Párizsba költözött, ahol festéssel, rajzolással és kéregetéssel tartotta fenn magát. A következő két évről keveset tudunk, de ebben az időszakban sok megpróbáltatás és nélkülözés érte.

Munkássága

21 évesen megismerkedik egy német származású Párizsban élő Félix Philipp Lang nevű arculattervezővel, aki a tehetséges fiatal számára lakást és lehetőségeket biztosít szinte a megismerkedésük kezdetétől. Ennek oka, hogy az idős Félix kreativitás hiányában szenved és megrendelései igencsak megcsappantak ebben az időben. Az ifjú Paul Moise ihletettsége és ötletei a kézenfekvő megoldást kínálták a számára. Félix arra kéri, hogy készítsen látványterveket és skicceket, amelyek eladhatók lehetnek, illetve újra fellendíthetik üzletét. Paul Moise az alkotáshoz ekkor kapja híres füzetét, amit haláláig megőriz. A füzet egy A4-es méretű fekete borítós rozéarany csattal rendelkező kiskönyv volt. A füzetbe készült alkotások Félix utolsó éveiben soha korábban nem látott bevételeket hoztak és annyi megrendelést, hogy bővíteni kellett a Párizsi műstúdiót is, amiben tevékenykedett. Félix halálát követően Paul Moise két évig nem alkotott, mély depresszió és szomorúság jellemzi ez időben a művészt.

Szerelem

Paul Moise 26 évesen ismeri meg élete szerelmét Chloé Fáni Durant. Ezt követően teljesen a sminkelés felé fordult.

Paul Moise a sminkmester

Kiadja a CH kollekciót, amely egy nagyon népszerű smink termékpaletta volt, főleg a szájat és az arckontúrt helyezte a középpontba. A sikert jelentő kollekciót követően több stúdiót nyit, amelyek segítettek a XX. század második felében sok újdonsággal és kihívással találkozó francia nőknek megtalálni önmagukat és az ideális sminket. Üzletei, stúdiói működéséért Adama Gaboriau üzletember felel, aki igen közeli barátságot ápolt Paul Moise-al és azon kevés férfiak közé tartozik, akit a művész megtűrt a környezetében –Paul Moise a férfiakat a nőket túlzottan elnyomó és kihasználó gépezeteknek tartotta- későbbi éveiben, ahogy a társadalom változott és vele együtt a nemi szerepek, korábbi hitvallásával teljesen ellentétesen férfi sminkpalettát tervezett, amely használhatóságában unisex lett volna. A smink termékpaletta sosem készült el. A 32 éves Paul, Adama Gaboriau tanácsára létrehozza a Paul Moise sminkakadémiát, amelynek 44 éves koráig az elnöke és vezetője. Élete során számos kreatív ötlete és sminkpraktikája épült be a hétköznapi sminkelésbe. Fő hitvallása, hogy a nő szép és a smink csak a szépség kiemelésére szolgálhat. Arra bíztatta a nőket, hogy szeressék és tiszteljék magukat. Korát megelőzve már fiatal éveiben nemi egyenjogúságot és egyensúlyra törekvést hirdetett ismerősei körében.

Halála

1979-ben autóbalesetet szenvedtek a francia Alpokban egy Svájcban tartandó esküvőre menet.
A tragikus baleset során Paul Moise az életét vesztette, Chloé Fáni Duran túlélte a balesetet, de férje elvesztését haláláig nem dolgozta fel. Chloé a baleset után nem kívánta folytatni Paul Moise tevékenységét. Adama Gaboriau, Chloé kérésére felszámolta a stúdiókat, de a sok munka és elképzelés nem tűnt el, a híres PM füzet tartalmazza a Paul Moise örökséget…