Beauty Blender Multifunkcionális Sminkszivacs

(1 vásárlói értékelés)

1.990 Ft

LEÍRÁS

Próbálj ki egy profi sminkeszközt. Ez a Beautyblender, egy speciális sminkszivacs. Mivel a segítségével az alapozó vékonyan és egyenletesen vihető fel az arcra,kevesebbet kell használnod belőle, nem kelt maszk hatást, és tartós marad. Ráadásul, egyedi,funkcionálisan duplán vágott, ellipszis formájának köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes lesz az alapozás. A szivacs anyaga illatmentes így nem okoz allergiás reakciót,tehát akkor is használhatod, ha érzékeny a bőröd. Professzionális termék, így biztosan nem fogsz csalódni benne.

HASZNÁLATI TIPP

Használat előtt nedvesítsd be a sminkszivacsot, majd alaposan nyomkodd ki belőle a nedvességet. Kevés alapozót tegyél a kézfejedre és mártsd bele a Beautyblender kerek részét. Ütögesd az arcodhoz a Beautyblendert, miközben finoman felviszed az alapozót. Az ütögetés, úgynevezett pontozás során úgy oszlathatod el az arcodon az alapozót, hogy nem változtatja meg a bőr textúráját vagy tónusát. Használd a Beautyblender hegyes végét a nehezen elérhető helyeken, úgymint orr és a száj körül, valamint a szem alatti területeken! Használd a Beautyblender kerek részét alapozásra és arcpirosításra a nagyobb területeken, úgymint homlok, orcák, áll.

Előnye a Beautyblendernek  az ecsettel szemben:

Ha az ecsetet helytelenül használod, akkor sávokat és foltokat hagyhat maga után. Ezzel szemben a Beautyblender használata során egyenletes, szépen fedett arcbőrt kapsz végeredményül. Nagyon könnyű használni, nem tudsz vele hibázni.

A Beautyblender tisztán tartása is ugyanolyan fontos, mint az ecseteké. Használat után ezt is alaposan mosd ki és fertőtlenítsd le, majd mielőtt eltennéd, hagyd teljesen megszáradni. Ha nedvesen zárod el, könnyen megtelepedhetnek benne a baktériumok és a Beautyblendernek sem tesz jót.

 

További információk

Szín

, ,

Beauty Blender Multifunkcionális Sminkszivacs termékről 1 értékelés

  1. Dorii_halasz

    Könnyű el dolgozni alapozót 💓
    Nagyon jó minőségű 💓

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TERMÉK ÉRTÉKELÉSEK:

Beauty Blender Multifunkcionális Sminkszivacs termékről 1 értékelés

  1. Dorii_halasz

    Könnyű el dolgozni alapozót 💓
    Nagyon jó minőségű 💓

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük