Szemöldökpor Bon & Cly

4,990Ft

Két színből álló por állagú szemöldök festék. Az árnyalatokat külön – külön és keverve rendkívül természetes hatást érhetünk el. A precíz vonalak és éles ívek érdekében a PM20 ferde vágású szemöldök és tus ecsetet használjuk. Végezetül a PM24 szemöldök fésű és kefe segítségével fésüljük formára a szálakat.
Eyebrow Cake Color
Kategória:
Minden évtizedben más és más szemöldök divat söpör végig a szépségiparban. Míg a nyolcvanas években a markáns, dús szemöldök volt a trend, a kilencvenes évekre már az ellentéte – a vékonyra szedett szemöldök ívek domináltak. A szemöldök szedés terén sem veszti érvényét az az örök állítás, miszerint „A divat ismétli önmagát”.
Bizonyára észrevetted, hogy a 2016-os év végére a divatmagazinokban kivétel nélkül a minél természetesebb és dúsabb szemöldök megoldások köszönnek vissza a modellek fotóiról. Ahogyan a 80-as években Brooke Shields tökéletesen természetes szemöldöke jelentett követendő példát nők millióinak, napjaink szemöldök divatját Cara Delevingne forradalmasította. Elsőre formázatlannak tűnő, karakterisztikus szemöldöke ismét átalakította az emberek véleményét arcunk egyik legjellegzetesebb részletéről – a PaulMoise termékének segítségével Te is könnyen dússá és természetes hatásúvá formálhatod szemöldököd a trendnek megfelelően.