HIGHLIGHTER PORPÚDER

Diamond Rose

(1 vásárlói értékelés)

3.990 Ft

HIGHLIGHTER PORPÚDER (9 g)

LEÍRÁS

Highlighter porpúder család, amely krémes textúrájú és erős fényű ragyogást biztosít. A highlighter porpúder a hétköznapi csillogás tökéletes kelléke. Visszafogottabb intenzitásának köszönhetően megőrizhető a natúr smink hatás. Highlighter ecset segítségével könnyen fel tudod vinni a kívánt területre. A highlighter porpúder por állaga ellenére finom krémes, szépen elterül a bőrön. Könnyű elkenni, eldolgozni ezt a fajta highlightert. Bőrtónusodnak és hangulatodnak megfelelően 3 árnyalatból választhatsz. Két pezsgősebb, üdébb szín sárgás és rózsás árnyalattal, valamint egy bronzos szín a vadabb megjelenéshez.

HASZNÁLATI TIPP

Akár alkalmi,akár ragyogóan egészséges és friss hatást szeretnél elérni a highlighter porpúder tökéletes választás! A highlighter porpúdert a legyezőecsettel dolgozd el arcod ‘kiemelkedő’ részein. Finom mozdulatokkal egyenletesen vidd fel ezeken a területeken: szemöldökív, orrnyereg, Cupido-ív, állcsúcson és az extra igéző tekintetért akár a belső szemzugban is. A highlighter porpúdert a legyező ecset segítségével (PM11) apró mozdulatokkal vidd fel a járomcsontra.

A PaulMoise Cosmetics por állagú highlighter a hétköznapi csillogás tökéletes kelléke. Visszafogottabb intenzitásának köszönhetően megőrizhető a natúr smink hatás. A visszafogott ragyogás itt abszolút nem azt jelenti, hogy kevés lenne. Sok felhasználó a por állagú highlighter használata során is óvatosságra int. Mi viszont azt javasoljuk, hogy menj egy kicsit a trend után, amely  igenis az arc fényelése és a gyakori highlighter használat. A por állagú highlighter tökéletes arra, hogy kezdésként alkalmazd a sminkelési rutinod részeként. Meglátod, hogy mindennap egy kicsit több por állagú highlighter fogsz használni 🙂 Ki tudja, talán a folyékony, igazán intenzív hatásfokú highlighter-t is bevállalod majd.

Amerikában például hatalmas népszerűségnek örvend. Ez a trend nálunk is egyre jobban megfigyelhető. A PaulMoise Cosmetics highlighter pigmentáltságában nem fogsz csalódni!

Visszatérve a technikai részre, a kis kitérő után a por állagú highlighter-t  legyező ecset segítségével könnyen fel tudod vinni a kívánt területre.

A legyező ecset megfelelő kiegészítője a highlighternek. De ujjal is felviheted. Ez a megoldás is népszerű, bár az egészséges és professzionális applikálás mindenképpen az eszközhasználattal tud megvalósulni.

Por állaga ellenére finom krémes a PaulMoise por állagú highlighter, szépen elterül a bőrön. Könnyű elkenni, eldolgozni ezt a fajta highlightert.

Bőrtónusodnak és hangulatodnak megfelelően 3 krémes, könnyű, ragyogó árnyalatból választhatsz.

Két pezsgősebb, üdébb szín sárgás és rózsás árnyalattal, valamint egy bronzos szín a vadabb megjelenéshez.

A legjobb highlighter

További információk

Szín

, ,

HIGHLIGHTER PORPÚDER termékről 1 értékelés

  1. Zita

    Szépen pigmentált, közepesen erős fényű. De teljesen gyönyörű

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TERMÉK ÉRTÉKELÉSEK:

HIGHLIGHTER PORPÚDER termékről 1 értékelés

  1. Zita

    Szépen pigmentált, közepesen erős fényű. De teljesen gyönyörű

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük