Nude szemhéjfesték paletta

A Nude szemhéjfesték paletta, amely erősen pigemntált, magas fedésű, tartós szemhéjpúder, amellyel határok nélkül fejezheted ki önmagad!
Alkalomra vagy hétköznapokra alkoss a fényes és matt árnyalatokkal lenyűgöző külsőt a Nude szemhéjfesték paletta használatával! A szemhéjpúderben rendkívül pigmentált textúrájú, 17 színű korongok közül választhatunk, plusz egy korong, amely szemhéj primer.
A szemhéj primer korong a szem előkészítésére szolgál, hogy a ráépített szemhéjfesték még jobban tapadjon és pigemntáltabb legyen. További előnye, hogy a szemhéj mikro foltjai, elszíneződései egy takaró réteget kapnak, így a szemhéjfesték színei mindenhol egyenletesen mutatnak.

Nude szemhéjfesték paletta belső

Nude szemhéjfesték paletta

Mit tartalmaz a Nude szemhéjfesték paletta

A szemhéjfesték paletta ezenkívűl tartalmaz még 10 db matt korongot, amelyek tökéletesek és jól varriálhatóak. A fényes krongok krémesek és hihetetlenül pigemntáltak, a glitter szemhéjkorongok pedig bármilyen sminket képesek még jobban feldobni.
A Nude szemhéjpúder paletta tehát tartalmaz teljesen matt és a metál fényű színeket is, valamint glittereket és egy szemhéjprimer korongot.
A színeket külön-külön vagy egymásra helyezve is könnyen alkalmazhatod. A színek jók összedolgozhatóak.

Nude szemhéjfesték paletta swatch

Nude szemhéjfesték paletta swatch, azaz szín kikenés

Milyen sminkeket készíthetsz vele

A paletta 18 különböző korongjával megannyi variáció, stílus megalkotására tökéletes. A kreativítás és az önkifejezés fantasztikus eszköze lehet, amely nem igényeli egy kiegészítő szemhéjfesték paletta használatát, mert önmagában is mindent tartalmaz.
A legvisszafogottabb, világos árnyalatoktól a legsötétebb, szinte füstös hatású sminkekig a csillogáson át tényleg csak a fantáziád szab határt. Könnyű hétköznapi smink, szinte csak egy érintés a szemhéjadra, egy apró színezés, hogy a szemeid még inkább igézőek legyenek.
Vagy egy alkalmibb smink, amely a Nude szemhéjpúder paletta színeivel, a most abszolút divatban lévő színekkel igazán szexivé tesz.
Legyen szó szolid, barackos árnyalatú menyasszonyi sminkről vagy igéző tekinteteket varázsoló csillogásról, a palettában mindent megtalálsz.

Nude szemhéjfesték paletta és highlighter

Nude szemhéjpúder paletta és folyékony highlighter

Nude szemhéjfesték paletta használati tipp

Egy nagyobb fejű szemhéjecset segítségével vidd fel a primert a teljes szemhéjadra. Dolgozd el, hogy egyenletes legyen. Ezt követően a smink stílusa már csak rajtad múlik.  Válogathatsz 10 matt és 5 fényes pigment, valamint két glitter között. A glitterek használata nem igényel ragasztót.

Nude szemhéjfesték paletta külső

A Szépség érintése Neked!

Olvass még többet ebben a blogbejegyzésben erről a termékről

Nude szemhéjfesték paletta

Kövess minket Instagrammon!

A @paulmoiseofficial instagram oldalán rengeteg hasznos tippek és trükköt találsz, folyamatosan újdonságainkról és kedvezményeinkről értesülhetsz és ami a legfontosabb építőjellegű, inspiratív tartalommal veheted körül magad!
Hagyd, hogy ihletet kapj és engedd szabadjára a fantáziád. Egészen új energiákra és lendületre lelhetsz így.
A smink lényege, hogy határtalan és Te is az lehetsz!

https://www.instagram.com/p/CDHWPUwJCZw/

 

Nude szemhéjpaletta termékről 15 értékelés

  1. Kirsztina

    Ez valami fantasztikus! Azonnal megrendeltem 😀

  2. Panci

    Hűhaaa!

Mondd el a véleményed

Az email címed nem kerül nyilvánosságra.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

További kedvezményekért, hírekért, újdonságokért

PAULMOISE COSMETICS® – A SZÉPSÉG ÉRINTÉSE

ELÉRHETŐSÉG

contact@paulmoise.com

TERMÉKEKKEL, SZÍNEKKEL KAPCSOLATBAN ÍRJ NEKÜNK!

Paul
Moise

Cosmetics

Üdv a PaulMoise Cosmetics oldalán!

Iratkozz fel és azonnali 30% kedvezményt küldünk Neked e-mailben. Nézd meg a spam/promoció mappát.


PaulMoise Cosmetics – A Szépség érintése