Perfect Face Korrektor

RAKTÁRONSzállítási idő 1-2 napnem tesztelték állatokon
100% pénzvisszafizetési garancia

Zöld

(8 vásárlói értékelés)

3.490 Ft

A korrektor, ami egy ultra folyékony, ránctalanító összetevőket is tartalmazó , vitaminokkal gazdagított közepesen magas fedést biztosító formula.
Ez a szín kiválóan alkalmas piros foltok, hegek és pattanások észrevehetőségének csökkentésére, semlegesítésére. 

 • Ultra folyékony
 • Vitaminokkal
 • Ránctalanító összetevőkkel
 • Zöld színű korrektor (pattanások, hegek, bőrhibák és foltok láthatóságának eltüntetése)
 • Kegyetlenségmentes
 • Színkód: #8

Mindennapi használatra.

PaulMoise Cosmetics- A Szépség Érintése

 

 

Használd együtt...

Érdekelhetnek még…

Magas fedő- képességgel rendelkező, ultra folyékony korrektor, pattanások, hegek, piros foltok, szem alatti karikák eltüntetésére.

A pattanások komoly problémát jelenthetnek bármely életkorban, de leginkább a tinédzser és kamaszkor velejárói, illetve későbbi hormon változással összefüggő időszakokban jelenhetnek meg. Ezenkívűl a kitágul hajszálerek, piros foltok jelenthetnek problémát, amelyre a megoldás a zöld korrektor, pontosabban a PaulMoise Cosmetics zöld korrektor, amely vitaminokkal, ránctalanító összetevőkkel gazdagított zöld tónusú formula.  

Tehát bármilyen életkorban előfordulhatnak a zavaró piros foltok és bőrhibák és szinte mindenkit érint ez a probléma. Ezeket úgy kell eltüntetni, hogy ne keltsen feltűnést és természetes legyen.
A vastag alapozás csak ront a helyzeten, ezért semmiképp sem ajánlott. A bőr egy vastag alapozás alatt nem tud lélegezni, tovább romlik az állapota, még jobban ronthatja az önbizalmat és a megjelenést. Ezért fontos a megfelelő zöld korrektor és annak helyes alkalmazása.

zöld korrektor


A zöld korrektor helyes használata

A vörös és a zöld komplementer színek, amelyek semlegesítik egymást. Ezért a zöld korrektort elsősorban orron, orcákon, állon, tapasztalt hegek, gyulladt vöröses bőrfelületeken, pattanásokon és elszíneződéseken használd.
Pöttyöző, apró rétegek felhelyezése javasolt a bőrfelületre, közvetlenül a bőrhibára.
A kis adagolási mennyiségek hozzák meg a megfelelő hatást, semmi szükség túladagolásra, vagy nagyobb mennyiségekre. Megfelelő használat mellett tehát, a kiszerelés sokáig elég.

Korrektor részletes használati tipp

Nézz egyenesen a tükörbe és helyezz apró pöttyöket a szemed alatti terület sötétebb részére félkör ívben, majd ezt egészítsd ki egy háromszög formára. A háromszög forma azért szükséges, mert ha csak a karikákra teszel a korrektorból, de a körülötte levő bőrfelületre nem, akkor azzal csak még inkább kiemeled, kontrasztossá teszed a területet. Ezután a lapos alapozó ecsettel (PM6) apró mozdulatokkal dolgozd el a korrektort. Majd ellenőrizd és ha szükségesnek látod újabb vékonyabb rétegben alkalmazd, így hatékonyan elfedheted a nem kívánatos sötét karikákat. Fontos, hogy rétegezve, apró mozdulatokkal vidd fel a korrektort, így tökéletesen el tudod dolgozni a festéket.

Olvass még többet a korrektor helyes használatáról itt

Korrektor

Kövess minket Instagramon!

További információk

Színek

Creme Light, Vanilin, Chocolate Brown, Zöld

Perfect Face Korrektor termékről 8 értékelés

 1. Izabell Dines

  👍🏼👍🏼

 2. Éva

  Nagyszerű minőség

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TERMÉK ÉRTÉKELÉSEK:

Perfect Face Korrektor termékről 8 értékelés

 1. Izabell Dines

  👍🏼👍🏼

 2. Éva

  Nagyszerű minőség

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük