Sminkbőrönd

RAKTÁRONSzállítási idő 1-2 napnem tesztelték állatokon
100% pénzvisszafizetési garancia

120.000 Ft

Komplex, hordozható smink studió

Tükörrel, világítással felszerelt, felállítható sminkbőrönd

Több mint 80 termék tárolására alkalmas

4 db kinyitható polccal, amelyből 2 zárható

Szivacsos tartó résszel a rúzsok/szájfények számára

Kiürítés

Smink bőrönd

A PM smink tároló rendszere (komplex smink studió és hordozható sminkbőrönd) elképesztően professzionális megoldást nyújt. Ráadásul rengeteg termék elfér benne, külön zárható plexi tetővel kialakított rekesz is található benne, ami az apró sminkeszközök tárolásához tökéletes. Ugyanis a plexi rész megakadályozza, hogy akár a különálló korongok vagy glitter ragasztó, csipesz a többi termék között elveszve végezze. A polcok kialakításának köszönhetően egy nagyon rendezett smink tároló rendszert kaphatsz végeredményül, ami szintén hasznos, ha a sminkes házon kívűl megy.

Nincs kellemetlenség, hogy nem tudja, mit hová tett, hanem egy átlátható rendezett smink tárolót, bőröndöt visz magával. Ez azt jelenti, hogy a helyszínre érve már csak fel kell állítania, ki kell nyitnia és mehet is a sminkelés. A rúzsoknak/szájfényeknek külön szivacsos tartó is a rendelkezésre áll. Így ezek állítva tárolhatók a borulás veszélye nélkül. Ráadásul méretének köszönhetően több mint 80-100 db sminktermék kényelmesen elhelyezhető benne plusz az ecsetek! Másik nagy előnye, hogy nem kell cipelned, ugyanis vannak kerekei, ezáltal mint egy utazóbőröndöt, ezt is lehet húzni.

Smink bőrönd használhatósága, miért kell a sminkesnek?

A smink bőrönd minden sminkesnek egy tökéletes és szinte nélkülözhetetlen eszköz. Gondoljunk bele, hogy mint sminkes, nem feltétlenül csak egy helyen fog dolgozni, hanem bizony sok esetben helyszínre is megy. Vegyük példának az esküvőket. De természetesen az esküvőkön kívül is sok esetben igénylik a vendégek, hogy a sminkes házhoz menjen. Ilyen esetben jó az, ha valakinek egy komplex smink bőröndje van. A helyszínen nem biztos, hogy rendelkezésre áll tükör, megfelelő fény vagy egy plusz asztal, ahova a kisebb smink bőröndöt lehet tenni. Ha egy olyan smink bőröndöd van, aminek van lába, van beépített világítása, máris komfortosabb a helyzet. A PM smink bőröndje pont ilyen.

Sminkbőrönd: Ráadásul rengeteg termék elfér benne…

Külön zárható plexi tetővel kialakított rekesz is található benne, ami az apró sminkeszközök tárolásához tökéletes. Ugyanis a plexi rész megakadályozza, hogy akár a különálló korongok vagy glitter ragasztó, csipesz a többi termék között elveszve végezze. A polcok kialakításának köszönhetően egy nagyon rendezett smink bőröndöt kaphatsz végeredményül, ami szintén hasznos, ha a sminkes házhoz megy. Nincs kellemetlenség, hogy nem tudja, mit hová tett, hanem egy átlátható rendezett smink bőröndöt visz magával. Ez azt jelenti, hogy a helyszínre érve már csak fel kell állítania, ki kell nyitnia és mehet is a sminkelés. A rúzsoknak/szájfényeknek külön szivacsos tartó is a rendelkezésre áll. Így ezek állítva tárolhatók a borulás veszélye nélkül. Ráadásul méretének köszönhetően több mint 80 db sminktermék kényelmesen elhelyezhető benne plusz az ecsetek! Másik nagy előnye, hogy nem kell cipelned, ugyanis vannak kerekei, ezáltal mint egy bőröndöt, ezt is lehet húzni.

Összegezve

Tehát összességében elmondható, hogy egy sminkes számára nagyon hasznos tud lenni egy smink bőrönd. Rendszerezetten tudja tartani a sminkeszközeit, nem kell 4-5 különböző kis táskácskát cipelnie magával, mindent egy helyen tarthat. Tisztító eszközök, paletták, alapozók, púderek, ecsetek stb. mind egy helyen olyan elrendezésben ami a legjobban kézre esik a használójának.

További információk

Szín

Fekete, Pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sminkbőrönd” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TERMÉK ÉRTÉKELÉSEK:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sminkbőrönd” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük