Szemhéjpaletta – Pro Palette

(5 vásárlói értékelés)

5.990 Ft

Elfogyott

LEÍRÁS

Innovatív, magas fedésű, tartós szemhéjpúder, mellyel határok nélkül kifejezheted önmagadat! Alkalomra alkoss az extrém fényes árnyalatokkal lenyűgöző külsőt! A szemhéjpúderben rendkívül pigmentált textúrájú, 12 színű korongok közül választhatunk. A paletta tartalmaz metál fényű, extrém pigmentált, krémes állagú színeket.  Külön-külön vagy egymásra helyezve is könnyen alkalmazhatod. A színek jók összedolgozhatóak. A korongok extrém krémességüknek köszönhetően nem hullanak le az ecsetről, könnyen elterülnek a szemhéjon.

HASZNÁLATI TIPP

A szemhéjpalettából válaszd ki a legvilágosabb korongot. Ezt használd alapszínnek. Egy nagyobb ecset segítségével dolgozz. A belső szemzugtól indulj, ezt követően a színt vidd végig a szemöldökív alatt, majd a szemed alatt is satírozd el vékonyan.

Ügyelj, hogy a mozgó szemhéjadra ne vidd fel a réteget, ide majd a szemhéjpaletta sötétebb árnyalatai kerülnek. A következő szín már legyen egy intenzívebb, mélyebb árnyalat. Ezt az első szín alá vidd fel, folytatva a félköríves formát. A harmadik és negyedik színekhez egy kisebb méretű ecsetet alkalmazz a szemhéjpaletta használata során.

Ügyelj rá, hogy a színeket szépen satírozd össze, ne legyenek éles kontrasztok. Törekedjünk a szép átmenetre.

Az alapszínt a PM13 klasszikus lapos ecsettel oszlassuk el az egész szemhéjon, majd a PM7 XL szemhéj ecsettel satírozzuk el a széleket, ezután a belső szemzugba vagy a mozgószemhéj közepére helyezzünk kisebb mennyiségű metál szemhéjpúdert a PM14 kicsi lapított ecsettel.

Pro Palette a legjobb szemhéjpaletta, ha extrém palettára vágysz. Metál színek tárháza és extrém pigmentáltság.
A Pro Palette szemhéjpaletta összeállítását tekintve megtaláljuk benne a leghasznosabb szemhéjpaletta korongokat. A metál korongok a világos pezsgő színtől a sötétszürkéig a bordón át 12 árnyalatban találhatóak meg. Az extrém pigmentált szemhéjpaletta nagyon krémes, ezért a szemhéjfesték használat közben nem porlik, nem hullik le az ecsetről. Intenzitása miatt már egy rétegben tökéletesen fed, krémességének köszönhetően pedig akár színes tusvonal megalkotásához is tökéletes. Professzionális szemhéjpaletta, ami az extrém sminkekhez tökéletes társad lesz.

Légy vad, merj alkotni, hogy a tiéd legyen a legmenőbb smink az esti partyban.

A legjobb szemhéjpaletta használata és trükkök!

További információk

Szín

, ,

Szemhéjpaletta – Pro Palette termékről 5 értékelés

  1. Bettina

    Nagyon krémes állagú, nagyon jól használható akár színes tusvonal készítéséhez is! Nagyon tetszik!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TERMÉK ÉRTÉKELÉSEK:

Szemhéjpaletta – Pro Palette termékről 5 értékelés

  1. Bettina

    Nagyon krémes állagú, nagyon jól használható akár színes tusvonal készítéséhez is! Nagyon tetszik!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük