SZEMÖLDÖKPOR

RAKTÁRONSzállítási idő 1-2 napnem tesztelték állatokon
100% pénzvisszafizetési garancia
(4 vásárlói értékelés)

2.490 Ft

Magas hatásfokú, kombinálható szemöldökpor. Természetes szemöldök készítéséhez.

 • Dupla- szín összetételű, komplex szemöldökpor.
 • Ezek a szemöldökpor duók tökéletesek a természetes hatású szemöldök formázásához.
 • Egy sötétebb és egy világosabb fél korong van benne. 
 • Tartós hatás

PaulMoise Cosmetics – A Szépség érintése

Használd együtt...

Érdekelhetnek még…

SZEMÖLDÖKPOR (3 g)

LEÍRÁS

A formás, ápolt szemöldök makulátlan megjelenést kölcsönöz!
A PaulMoise két különböző színárnyalaú szemöldöporának segítségével Te
is könnyen dússá és természetes hatásúvá formálhatod szemöldököd a
trendnek megfelelően! Az árnyalatokat külön – külön és keverve rendkívül
természetes hatást érhetünk el.

HASZNÁLATI TIPP

A Paulmoise Cosmetics szemöldökpor palettáján belül 3 árnyalatot találunk meg.  Ezek a szemöldökpor duók tökéletesek a természetes hatású szemöldök formázásához. Egy sötétebb és egy világosabb fél korong van benne. Ezek segítségével keverheted a megfelelő színtónust, árnyalhatod szemöldököd. Na de hogyan is használd pontosan?

Első lépésként válaszd ki szemöldökpor duóból a hozzád passzoló barna árnyalatot. A barna szín hat a legtermészetesebben, mindig ezzel dolgozz. A feketét mindig csak sötétítésre használd, ellenkező esetben a szemöldököd túl erős, kontrasztos lesz.

Második lépésként tisztítsd meg a szemöldököd és a környező területet micellás vízzel vagy bármilyen smink törlőkendővel. Fontos lépés, hiszen zsírtalanítasz és fertőtlenítesz vele, előkészíted a területet.

Harmadik lépés már a szemöldök előformázásához tartozik. ha esetleg lennének kósza szálak, szemöldökcsipesz segítségével távolítsd el. Ezt követően a szemöldökkefét használva fésüld át enyhén felfelé, hogy az alsó ív szépen látszódjon.

Következő lépés már a szemöldökpor használata. Három segédpontot használhatsz, amit az ecset segítségével és egy kis szemöldökporral jelölhetsz is. Az első az úgynevezett „csúcspont”, ami a szemöldök íved legmagasabb pontja. A második a szemöldök végének a pontja. Ezt úgy határozhatod meg legkönnyebben, hogy az ecsetet az orrod oldalától a szemed külső sarkánál vezeted el és ahol találkozik a szemöldököd ívével, ott jelöld meg a végpontot. A harmadik pont a szemöldököd kezdeti pontja. A szemöldökporral kösd össze ezeket a pontokat. Amikor az alsó és a felső ívet is megrajzoltad, akkor a vonalak közötti területet töltsd ki a szemöldökpor segítségével. A szemöldöködet a végétől az eleje felé világosítsd. Az eleje legyen szép satíros, kerüld az éles vonalat.

A szemöldökport itt félre is teheted. Most egy korrektorra lesz szükséged és egy kisebb fejű lapos ecsetre. A korrektor segítségével rajzold át a szemöldökporral megalkotott formát, hogy a szélek szép élesek legyenek alul és felül is. A szemöldököd vége hegyes legyen és enyhén felfelé ívelő. A lefelé ívelő végű szemöldök zárja a szem környéki területet, szomorú hatást kölcsönöz viselőjének. A felvitt korrektort egyenletesen oszlasd el lefelé és felfelé is, majd egy kis porpúder segítségével fixáld.

SZEMÖLDÖKPOR termékről 4 értékelés

 1. Erika

  Imádom

 2. Amanda

  Nagyon szeretem! Krémes állagú, jól lehet vele dolgozni, teljesen természetes hatás. Sokáig elég.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TERMÉK ÉRTÉKELÉSEK:

SZEMÖLDÖKPOR termékről 4 értékelés

 1. Erika

  Imádom

 2. Amanda

  Nagyon szeretem! Krémes állagú, jól lehet vele dolgozni, teljesen természetes hatás. Sokáig elég.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük