Szemhéjfesték paletta

Showing all 5 results

Szemhéjfesték paletta kategória

Szemhéjfesték paletta válogatásunk folyamatosan bővülő termék skálával várja a szemhéjfestékek, szemhéjfesték paletták és a szemhéjfesték pigmentek szerelmeseit.

Szemhéjfesték paletta nude

Szemhéjfestékeink különböző tulajdonságokkal és színösszetétellel  rendelkeznek, de közös vonásuk a magas pigmentáció, hosszantartó hatás és nedvesség-ellenálló képesség, ami azt jelenti, hogy nehezen kenődnek el és bírják a strapát.

A szemhéjfestékeink színösszeállítása a hétköznapi, naturális árnyalatoktól egészen az extrém élénk, metálos színekig terjed. A szemhéjfesték paletták összetétele fix, ami azt jelenti, hogy előre összeállított színkombinációkat, szemhéjfesték korongokat tartalmaznak.

 

szemhéjfesték paletta pro paletta

Szemhéjfesték és a kreativítás

Elsődleges célunk, hogy elérhető áron biztosítsuk az általunk készíthető legmagasabb minőséget, összhangban a világ aktuálisan uralkodó trendjeivel és smink technikáival, hogy mindig korlátok nélkül valosíthasd meg a kreatív elképzeléseidet.

A szemhéjfesték korongjaink külön is elérhetőek, ahol DIY (doityourself) módon Te magad is összeállíthatod a saját koncepcióidat, szemhéjfesték termékedet.

A szemhéjfesték paletták egyre szélesedő kínálatban érhetőek el, jelenleg 5 féle szemhéjpúder közül válogathasz és 2020 végig tíz darab szemhéjpúder palettát fogunk kínálni.

Fontosnak tartjuk, hogy az összes általunk kínált szemhéjfesték nagyon pigmentált legyen, színei jól varriálhatóak és összedolgozhatóak legyenek, felasználásuk relatív könnyű legyen és minden olyan tippet és tanácsot megadjunk a vásárlóinknak, amellyel maximálisan ki tudják használni a szemhéjfestékeinkben rejlő potenciált.

Szemhéjfesték paletta vásárlás esetén érdemes elgondolkozni azon, hogy vásároljunk mellé megfelelő ecstet is, ugyanis egy professzionális ecset nagyban megkönnyíti a smink, jelen esetben szemhéjfesték megfelelő applikálását.

A végeredmény sokkal szebb lehet és Te is elégedettebb lehetsz.

A PaulMoise Cosmetics a termékek előállítása során nem használ állatkísérleteket, az állatok kizsákmányolása rendkívül romboló és környezetpusztító tevékenység. A termékeink, így a szemhéjfesték paletták is egytől-egyig kegyetlenségmentesek, amely azt jelenti, hogy a termékekben felhasznált alapanyagokat sem tesztelték állatokon.

Minden esetben megnézzük, hogy a partnereink, beszállítóink, hogyan állnak az állatokhoz és mennyire környezettudatosak.

Tisztában vagyunk vele, hogy fontosak számodra az állatok, és a bolygónk jövője, ezért próbljuk meg azt közösen is védeni.

PaulMoise Cosmetics- Szemhéjfesték paletták jellemzői

Kegyetlenségmentes szemhéjfesték válogatások.

Folyamatosan bővülő kínálat.

Magasan pigmentált termékek.

Glitteres, metálos, fényes és matt szemhéjfesték paletták és ezek varriációi.

PaulMoise Cosmetics – Professzionális szemhéjfesték paletta – A Szépség érintése